Urban Talks 2016

Urban Talks sunt o serie de discuții publice cu invitați naționali și internaționali, ce abordează subiecte pe care le urmărim în cadrul Urban Insights Center sau care au fost sugerate de comunitate. Conferințele se concentrează pe problemele de politică publică urbană din România. Încercăm să explorăm cauzele, conexiunile și să reflectăm asupra experiențelor similare. Publicul este încurajat să vină cu idei, strategii și soluții.

În 2016 Urban Talks au fost despre festivaluri urbane, inovare socială, regenerare urbană și dezvoltare locală la nivelul comunității, guvernării metropolitane și economiei circulare. Am găzduit vorbitori de la London School of Economics, Norwegian Institute for Urban and Regional Research, ICLEI – Local Governments for Sustainability, Metabolic, reSITE, Jazz in the Park, ARC, Planwerk, Federația Română a Zonelor Metropolitane și Ministerul Finanțelor.

Urban Talks videos

În 2017 am demarat seria de Urban Talks disponibile ca materiale audio-video care sunt centrate pe subiecte legate de orașe și urbanizare. Materialele sunt concepute sub forma unui pachet de 10 -15 minute care cuprind rezumate ale unor subiecte de interes sau a unor studii de caz și exemple de bune practici. Scopul nostru este de a prezenta analize condensate ale unor probleme specifice și de a identifica propuneri pentru soluționarea lor.

Start typing and press Enter to search