Am deschis un spațiu în zona Timpuri Noi – Splai din București dedicat celor ce vor să se implice în îmbunătățirea calității vieții în oraș sau celor curioși despre cum funcționează orașele de succes. Suntem două organizații cu viziuni și energii complementare: „La Firul Ierbii” și „Urban Insights Center”. Prietenii ne spun LFI și Urban INC.

Curatoriem o serie de programe, cu acces gratuit pentru publicul nostru, împreună cu partenerii noștri din comunitate. Credem că implicarea civică este esențială în dezvoltarea orașelor, astfel susținem cetățenii implicați în dezvoltarea comunitații lor. Dacă ai o inițiativă în acest sens, te ajutăm prin punerea la dispoziție a spațiului nostru de întâlniri și lucru și a resurselor noastre de know-how.

Închiriază

Dacă ești în căutarea unui spațiu pentru a organiza un atelier, curs, hackathon, conferință, expoziție, audiție, performance, întâlnire, festivitate, te sprijinim noi.

La Firul Ierbii & Urban INC este un spațiu pentru conexiuni. Fie că vorbim despre susținerea unui curs sau prezentarea unui produs pentru noi audiențe, am creat un spațiu relaxat și multi-funcțional, care să-ți susțină activitatea și misiunea organizațională.

Complează formularul pentru închirierea spațiului pentru a planifica următorul eveniment sau pentru a ne cunoaște.

City-1

Ce găsești aici

Spațiul funcționează ca o resursă logistică pentru informare și dezvoltarea de proiecte în beneficiul comunității. Aici poți pune la cale proiecte, organiza dezbateri și întâlniri cu diferiți actori, toate într-un mediu relaxat și pozitiv.

Comunitate

Sîntem o comunitate deschisă și activă de specialiști în urbanism, participare civică, dezvoltare și revitalizare urbană. Sîntem mereu în căutare de noi membri.

Bibliotecă

Vizitatorii noștri au la dispoziție o bibliotecă unde pot consulta cărți, reviste și proiecte internaționale, dedicate îmbunătățirii calității vieții în oraș.

Sală evenimente

Avem o sală încăpătoare, de 80 locuri pe scaune, în care găzduim frecvent evenimente publice și private: întâlniri, dezbateri, conferințe, expoziții, performance-uri artistice. Așadar, spațiul poate fi adaptat pentru o multitudine de evenimente.

Co-working

Punem la dispoziție o zonă de co-working pentru dezvoltarea de proiecte interesante și inițiative comunitare. Putem găzdui până la 15 posturi de lucru într-un spațiu deschis și ușor de adaptat la diverse cerințe.

Bucătărie

Bucătăria noastră este deschisă vizitatorilor. Aici găsești mereu cafea, ceai sau ceva de ronțăit.

Spațiu accesibil

Spațiul are un design incluziv, mobilierul este proiectat ținând cont de nevoile persoanelor cu dizabilități, avem un grup sanitar accesibilizat, precum și o zonă “mama și copilul”.

Grădină

… cu acces la firul ierbii și vedere spre Dâmbovița. O folosim de fiecare dată când vremea este frumoasă.

Echipamente

Avem internet wifi, sistem audio (boxe, microfon, mixer), sistem video (proiector și ecran), imprimantă și scanner, flipchart, rechizite. Spațiul este dotat cu sistem de securitate.

Start typing and press Enter to search